0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Accessories

Et univers af accessories - du helt sikkert vil elske!

Accessories – prikken over i’et! Det er detaljen, der fuldender dit look og gør din stil unik. Og så er mulighederne næsten endeløse. Hvem siger, det skal være svært at forandre sig? Et look kan ændres fuldkommen med accessories. Med et par skønne strømper, et fint tørklæde og et par store øreringe,  kan du tage direkte fra arbejde og på bytur, uden du behøver at skifte til festligere tøj. Eller du kan netop gå efter det stilede look og pifte outfittet op med en lækker taske og et cool ur. Det er dig, der bestemmer og med Bahnes brede udvalg af accessories får du rig mulighed for, at komme til at stråle i lige præcis de farver og styles, du ønsker.

Accessories er ganske enkelt musthaves – og så kan man aldrig få for mange!

Forvandling på farten

Der er en skøn blanding af sarte farver og fine mønstre, men på den dér måde, hvor man bare kan få det hele til at passe sammen og der skaber begejstring hos både hos børn og voksne.

Hvem siger, det skal være svært at forandre sig? Et look kan ændres fuldkommen med accessories. Et par skønne strømper og et fint tørklæde kan hurtigt forvandle sommergarderoben til at matche det kølige efterårsvejr, og med en sej turban og et smukt armbånd kan du tage direkte fra arbejde på bytur, uden du behøver at skifte til festligere tøj. Eller du kan netop gå efter det stilede, professionelle look og pifte outfittet op med en lækker taske og et fedt ur. Det er dig, der bestemmer, og med Bahnes brede udvalg af accessories i alle afskygninger får du rig mulighed for at komme til at stråle i lige præcis de farver og styles, du kan lide.

Fødselsdag, bryllup, konfirmation, eksamen – vi elsker gaver, og vi elsker accessories! Accessories er perfekte at give som gave og passer til alle anledninger – men det kan være svært ikke også selv at blive fristet af alle de lækre sager! Heldigvis er det også helt i orden at give sig selv en gave i ny og næ… Forkæl dig selv eller en, du holder af, med skønne accessories fra mærker som f.eks. Pernille Corydon, Sanne Nordahn, Jane König, Pico, Becksöndergaard, Nailstation, Clean, Zarkoperfume, Dear Denier, Decadent og Day ET. Med vores store udvalg af kvalitetsmærker er du dækket ind og kan være sikker på at finde den perfekte gave, hvad enten den er til dig selv eller til en anden

Et univers af accessories

Huer, halstørklæder, armbånd, øreringe, tasker, hårpynt, solbriller, bælter, parfume… listen er lang, og hos Bahne finder du et bredt udvalg af det hele. Uanset om du er på udkig efter et helt bestemt produkt eller om du mangler inspiration til din nye garderobe, så finder du her alle sæsonens hotteste trends inden for accessories. Om du er til farver og blonder eller læder og nitter, så findes her noget for enhver smag, og du kan roligt læne dig tilbage og gå på opdagelse i vores univers af smykker og tilbehør.

Accessories

Sorter faldende

1 til 20 ud af 1317

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 1317

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5