0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rosendahl Arne Jacobsen bordur med alarm - City Hall+ Forstør

Flere visninger

Rosendahl Arne Jacobsen bordur med alarm - City Hall

Hurtigt overblik

699,95 kr
Efter mange år i glemmebogen vender borduret i Arne Jacobsens relancering nu stærkt tilbage til moderne indretning. Takket være opdaterede funktioner som snooze og lyssensor er borduret både ur og effektivt vækkeur, men de fleste vil formentlig tage den nye table clock til sig som designobjekt.

Med sin grafiske sort/hvid farveskala og elegante metalfod med umiskendelig inspiration fra Myren og Syverstolen passer borduret ind overalt i den moderne bolig: I soveværelset, stuen, køkkenet, reolen og ikke mindst på kontoret som den ultimative gadget for designelskere, der har tjek på stilen til hver en tid.

De nylancerede table clocks er i dag produceret i plast og slagfast kunstigt glas. En bevægelsessensor aktiverer lys på skiven i en håndvending, og urets snooze-funktion gentages op til fem gange med ti minutters interval. Urene er batteridrevne og bruger 2 stk. AA-batterier.

Ligesom Arne Jacobsens væg- og armbåndsure er de nye bordure genskabt af Timepieces Rosendahl Copenhagen med respekt for Arne Jacobsens originale tegninger og uden at gå på kompromis med hans høje krav til kvalitet og helhed – heller ikke i bordhøjde.

Arne Jacobsen table clock måler 110 mm (dia.)

Yderligere information

EAN 5709513436737
Brand Arne Jacobsen
Produkter Bordure