• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Beauty

590 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
590 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Beauty

Definitionen på velvære er; at føle sig godt tilpas, fysisk eller mentalt. Definitionen på skønhed er; en abstrakt følelse, som i bred forstand er betegnet som den ”gode fornemmelse”, der griber en når man sanser noget smukt. På den måde hænger begreberne skønhed og velvære i høj grad sammen. Det handler ikke om at være den perfekte kvinde, men den perfekte udgave af dig selv. Og hvis du har det godt med dig selv, vil du føle både velvære og skønhed.

LAD OS FORKÆLE DIG

Men selvom velvære er en følelse, og selvom skønhed kommer indefra, så skader det aldrig at hjælpe det lidt på vej. Derfor har vi de produkter, der kan give dig dén ekstra selvtillid og skønhedsfølelse. Vi er derfor forhandlere af de bedste og mest populære brands indenfor hudpleje. Hos Bahne finder du f.eks. det danske brand Karmameju, som skaber aromaterapeutisk hudpleje, som kæler for din krop, din hud og dine sanser. Udover hudpleje kan du også finde de populære og uundværlige hårbørster fra HH Simonsen. Disse har små dupper på de fleksible pigge, og stimulerer derved både din hovedbund og hårsække. Derudover kan de børste, selv det mest genstridige hår ud. Disse brands er blot et uddrag af de fantastiske produkter du kan finde hos Bahne, der alle er kvalitetsprodukter, som holder, hvad de lover.

SKØN NED TIL MINDSTE DETALJE

Hud- og hårpleje er vigtige ting at gøre til en daglig rutine, men ønsker du at være skøn ned til mindste detalje, kan du også finde et lækkert udvalg af de smukkeste neglelakker hos Bahne. Tag blandt andet et kig på franske Kure Bazaar, som har en miljøbevidst filosofi og har fravalgt farlige kemikalier i deres lakker. I stedet anvender de ekstrakter fra korn, bomuld og andre naturlige cellulosestoffer. Deres holdbarhed og påføring er i top, og som bonus har de en helt særlig farvebrillant og mange fine effekter. Eller prøv Le Mini Macaron, som er en gel-lak der giver en følelse af kvalitet og luksus, som du normalt kun finder hos en professionel neglesalon. Udover neglelak, ved vi også at den rigtige parfume kan være uundværlig. Derfor finder du bl.a. CLEAN og Zarkoparfume, der begge skaber dufte, der er helt unikke. Så uanset om det er selvforkælelse eller om du ønsker at forkæle en du holder af, så har Bahne netop det du søger.