• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 3-5 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Dufte

151 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Dufte

Ingen kvinde kan undvære en god duft. For mange kvinder, er en faktisk ikke nok. Det kan være rart at have en til hverdag, en anden til fest og en tredje til andre særlige anledninger. Hos Bahne kan du derfor finde et bredt udvalg af parfumer fra forskellige brands. Der er både de helt diskrete, som er perfekte til hverdag, og de kraftige og sensuelle, der er perfekte til en tur i byen. Der er altid en grund til at købe en ny parfume – uanset om det er til dig selv eller for at forkæle en du holder af. Vi har både Eau de Parfum, som er karakteriseret ved langvarig duft, og Eau de Toilet som har en mere afdæmpet duft.

RENE NATURDUFTE

For dig der foretrækker de diskrete dufte, så er CLEAN det oplagte valg. CLEAN har et helt simpelt koncept: at give dig alt hvad du behøver, og intet du ikke behøver. Dette koncept afspejler sig blandt andet i deres enkle flakoner og enkle dufte, der hver og en har associationer til noget rart. Derudover kan du bære CLEANS parfumer med god samvittighed, da brandet er et af verdens første ”grønne” parfumebrands og ikke er testet på dyr. Alle dens dufte er diskrete, men dufter helt vidunderligt.

UNIKKE DUFTE

Eller prøv de unikke dufte fra Zarkoparfume, der er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Zarkoparfume er den eneste praktiserende parfumer i Danmark og mener at parfumeri er en kunst. Hver eneste parfume bør have sin egen vision og personlighed. Det helt unikke ved Zarkoparfume er, at de benytter molekyler. Dette gør, at parfumerne tilpasser sig netop din hudtype, duft og udstråling, og dufter derfor forskelligt på alle. Uanset hvad du søger, så gå på opdagelse i vores skønne parfume udvalg, som helt sikkert gemmer på en (eller flere) dufte til netop dig.

DUFTE

Find også skønne duftlys og duftpinde, som skaber god stemning og harmoni i hjemmet. Vi har et bredt udvalg, så der er noget for alle.