• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Hårpleje

47 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Hårpleje

Et lækkert og velplejet hår er noget vi alle drømmer om. Nu behøver du ikke længere at drømme. Her hos Bahne kan du nemlig finde de lækreste produkter inden for hårpleje. Vores udvalg byder på alt lige fra skønne hårshampooer til plejende olier og stimulerende hårbørster. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvilken hårpleje der er optimal. Hvilke hårprodukter der passer til netop dig, kan du undersøge ved at klikke ind på de specifikke produkter her på siden. Vi har helt sikkert et produkt til dig.

PAS GODT PÅ DIT HÅR

Uanset sæson er det vigtigt at du passer på dit hår, da årstidernes vejr byder på mange udfordringer. Om vinteren kan det våde og blæsende vejr gøre håret tørt, og om sommeren kan kombinationen af sol og saltvand nemt give slidte spidser. Derfor bør du løbende pleje dit hår med både plejende og forebyggende produkter. Hvis du vil sikre at dit hår mod dagligt slid, kan du måske finde din næste bedste ven; Wet brush hårbørsten fra HH Simonsen. Denne hårbørste er et absolut must for enhver, der ønsker at passe på sit hår.

DEN PERFEKTE HÅRBØRSTE

Børsten har fleksible pigge, hvilket bidrager til en smertefri og perfekt frisering hver eneste gang du bruger den. HH Simonsens Wet Brush har små dupper på piggene, der stimulerer både din hovedbund og hårsække. Derudover kan den bruges i både vådt og tørt hår, hvor den skånsomt filtrer, selv det mest genstridige hår, ud. Brug din Wet Brush i kombination med en plejende shampoo og fugtgivende balsam fra f.eks. L:A Bruket. Mulighederne er mange for dig, som ønsker et velplejet og smukt hår. Så lad dig forkæle med de lækreste produkter her hos Bahne.