• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Negle

76 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
76 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Negle

Der er ikke noget der kan pifte dit look op, som en flot neglelak. De seneste år er fokus på vores negle eksploderet, og i dag kan det spille en helt central rolle i dit samlede look. Her hos Bahne kan du finde alt hvad du skal bruge til at få den helt perfekte mani- og pedicure! Der er både de helt klassiske lakker, og de såkaldte gel-lakker, som kan give et topprofessionelt look.

HOLDBARHED, FINISH OG BÆREDYGTIGHED

Med flot neglelak medfølger også kvalitet. I hvert fald her hos Bahne. Vi ønsker et bredt udvalg af farver og mærker, så der er noget til enhver smag og pengepung. Men det er også vigtigt for os, at det er god kvalitet, så du ikke skal ligge nye lag hver dag. Holdbarhed og finish vægtes højt, så du uanset smag og budget, kan finde din næste neglelak hos Bahne. Du kan sågar finde bæredygtige neglelakker… Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, gå på opdagelse i vores store udvalg af Kure Bazaar, som skaber lakker uden hormonforstyrrende stoffer og andet farlig kemi.

ET PROFFESIONELT RESULTAT DERHJEMME

Tør du godt udfordre den klassiske neglelak, så bør du prøve Le Mini Macaron.  Le Mini Macaron giver et professionelt look med gel-neglelak, og kombinerer basecoat, farve og topcoat i én. Alt du skal bruge er LED-lampen der medfølger i Le Mini Macarons sæt. Når først lampen er købt, kan du tilkøbe ekstra farver, og hele tiden tilpasse dit look efter anledning. Med andre ord; i vores udvalg af neglelakker kan du garanteret finde den næste yndlings-farve, uanset hvad du ønsker.