0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bad

Gå glad i bad.

Her finder du alt hvad du har brug for til bad, personlig pleje og interiør til dit badeværelse. Skal dit badeværelse have en makeover er der rig mulighed, for at vælge et farvetema eller en stilart. Ligesom der findes alverdens fliser til badeværelset, findes der også alverdens interiør i forskellige farver og materialer.

Badeværelset er det rum som vi gerne vil have skal syne rent og pænt, og med duftpinde samt duftlys kan du skabe en skøn aroma og energi i rummet. Bahne har et fint udvalg af lys og duftlys under kategorien belysning hvor du kan lade dig inspirere. 

Trænger dit badeværelse til en makeover?

Dit badeværelse behøver ikke at være et kedeligt rum og mangler du inspiration, til indretningen, er der hjælp at hente. Bahne har et flot og stort udvalg af forskellige tekstiler der gør sig godt på et badeværelse.

Håndklæder er ikke kun en nødvendighedsvare der bruges efter badet. De er også med til at skabe stil og stemning til rummet, og i de mange farver og modeller der findes, er der god mulighed for at finde nogle håndklæder efter din smag. Er du til sikre farver, som hvid og sort, eller er du vild med farver og mønstre? Så er udvalget stort. Hvem syntes ikke det er pænt at badehåndklædet passer sammen med gæstehåndklædet og bademåtten? Det syntes vi!

Udover håndklæderne er morgenkåben og hjemmeskoene et must have og det perfekte outfit til den afslappede weekend. Find den morgenkåbe du bedst kan lide og vi garanterer dig at den er blød.

Har du det det rette badinteriør?

Udover de forskellige tekstiler til badeværelset findes der også et hav af badinteriør. Sæbedispenseren, tandkruset, toiletbørsten og pedalspanden findes i mange forskellige serier, farver samt materialer. Med disse produkter kan du nemt skabe et nyt og anderledes udtryk end hvad du har haft før. Der skal ikke meget til eller mange penge for at give badeværelset en makeover.

Opbevaring er tit en udfordring og det kan være svært at finde den rigtige løsning. De flest kvinder elsker smykker, men det er ikke altid lige nemt at finde den rigtige opbevarings mulighed og plads. Du kan finde inspiration til fine smykke stativer – og skrin, om du vil have smykkerne fremme eller ej, er helt op til dig.

Når du kigger dig selv i spejlet om morgenen skulle det gerne sprede en glæde og liv til den nye dag der er foran. Ligeså vel som dagen der er gået. Spejle i hjemmet skaber ikke kun liv men også rummelighed. Bahne har et stort udvalg af spejle, ikke kun til badeværelset men også resten af hjemmet. Spejle findes i dag i mange størrelser, farver former og modeller, og kan også have en funktion i gallariet på væggen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Personlig pleje er noget alle mennesker går op i, mere eller mindre. Med udvalget af hårbørster, sæber, svampe - og plejeprodukter osv. kan du nemt finde det produkt der netop dækker dit behov. 

Bad