0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Belysning

BRUG PÆREN…. Når du vælger belysning. .Belysningen i hjemmet er i dag en stor del af indretningen af vores bolig. Tænd lyset og skab lys på mange måder. Det naturlige lys fra vores vinduer giver lys i sig selv, men der skal ofte mere til for at skabe det rette arbejdslys i køkkenet, på kontoret eller i stuen hvor vi oftest har behov for hygge og stemningslys. Belysningen i indretningen er med til at skabe din stil, dit rum og dit hjem. Lampens design har indflydelse på hvordan lyset bliver fordelt i rummet. Lamper med skærme af glas, hvor lyset kan skinne igennem, giver fx op til dobbelt så meget lys som lukkede skærme. Både funktion og effekt er værd at tage med i overvejelserne, når der skal vælges indendørs belysning.

Gå på opdagelse hos bahne.dk belysnings univers. Hos os finder du lamper fra Bahne, Ferm Living, Design by us, Frandsen Lightning, Menu, Normann Copenhagen, Tom Dixon, Hay, What About Us, Margit Brandt. Vi ønsker at skabe et sortiment der kan passe ind i flere hjem og indretninger. – Du finder både det stilrene og enkle look samt den mere varme, trygge og hygsomme indretning. Med de forskellige lyskilder er det muligt at skabe områder med plads til at læse bøger, lave mad eller ligge på sofaen. Alle rum kræver forskellig belysning og tilføjer dit hjem den helt rigtige stemning. Lad dig inspirere af de mange loftlamper, pendler, bordlamper eller gulvlamper vi har i vores sortiment. Du finder alt fra Bahne’s populære hundelampe med høretelefoner til Hay stilrene design lamper og ikke mindst den nyeste lampeserie Collect lighting fra Ferm Living med endeløse kombinationsmuligheder.

Hvad er god belysning?

God belysning er alt afgørende for at skabe det optimale inde miljø – det er derfor vigtigt at man vælger den rigtige type lampe i det enkelte rum og til det rigtige formål i rummet. Man skal huske på, at der er forskel på den belysning, der tilføres afhængigt af, om lyset er naturligt eller kunstigt. I mange tilfælde lyser kunstig belysning primært loft og gulv op, mens dagslys hovedsagligt vil falde på væggene. Den gode lampe vil altid virke naturlig i rummet, også i forhold til belysningen. - Da de fleste rum i dag har flere funktioner anbefales det at man har flere lamper i rummet.

Køkkenet bruges i dag til andet end madlavning – i dag er køkkenet et stort multirum som indeholder flere dagligdagsrutiner; Madlavning, lektielæsning, arbejdsplads osv. Det er derfor vigtigt at belysningen kommer til at passe til den enkelte situation. Når der laves mad skal køkkenet være klart og oplyst, ved spisebordet er det vigtigt lysniveauet ikke er for kraftigt og som arbejdsplads eller lektielæsning at der er mere koncentreret lys med en evt. læselampe.

Belysningen i værelser/soveværelser skal også vælges ud fra hvordan rummet bruges. På børneværelset skal der tages højde for barnets alder og behovet hos barnet. De mindre børn skal føle sig trygge, så her skal der være mulighed for at have svagt lys tændt, når de skal sove, samt lys til leg på gulvet, lys til en hyggekrog eller hule. For større børn er det også vigtigt, at der er gode arbejdsbetingelser ved skrivebordet og computeren. Derudover er det god idé at have en belysning ved sengen, som ikke blænder uanset barnets alder. I soveværelset er det godt med en god jævn rumbelysning, gerne med en god farvegengivelse, hvis du har tøj og spejl i soveværelset. Derudover skal du vælge en god sengelampe, som giver et godt læselys.

Når vi indretter stuen med møbler, laver vi ofte flere grupper af møbler. Du kan gøre det samme med lys og herved skabe flere rum i rummet. I din stue kan du have et generelt lys, der lyser hele rummet op, suppleret med mindre lamper placeret ved sofagruppen, lænestolen og læsehjørnet. Så kan du skabe en varieret belysning ved at tænde og slukke for de lamper, der passer til anvendelsen af rummet.

 

Belysning

Sorter faldende

1 til 144 ud af 213

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 144 ud af 213

  1. 1
  2. 2