0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Design fabrikken

Hvad er tanken med Designfabrikken:

Designfabrikken blev i 2012 opfundet med tanken om at få de sjove, skæve, fede og humoristiske produkter ind i vores butikker, men som nødvendigvis ikke var et brand der skulle optage en stor plads. I Bahne vil vi dog gerne skabe en plads til de små eller mindre brands som har en masse at byde på – set ud fra en mere kreativ, spøjs og sjov indgangsvinkel ind hvad vores oprindelige sortiment er. Designfabrikken blev derfor etableret i alle vores butikker for at skabe ekstra fokus på en anden type produkter – som hver især vil have en speciel oplevelse, tanke eller formål for den enkelte person og som samtidig er alt det man bare ikke kan leve uden.

Hvilke produkter rummer designfabrikken:

Designfabrikken er skøre, underlige, finurlige og fede produkter som man egentlig ikke helt ved hvad man skal med, men som har et helt klart budskab – At skabe humør og identitet i sig selv og i ens hjem. Design fabrikken tilbyder gaver til enhver lejlighed hvor der skal sjov og humør med ind. Du finder alt fra små huse som er en nøglering - der samtidig også kan fløjte, til Mr. P-lampen ”oneMan shy” som er en genert lille mand der gemmer sig under en lampe skærm eller forskellige små og sjove æggeholdere. Det kunne være værtindegaven, mandelgaven eller gaven til pakkeleg du lige stod og manglede. Brug de populære Box Quiz, de kan skabe stemning og sjov ind i alle selvskaber om man er gammel, kvinde eller teenager - alle kan være med i spillet og der er en kategori til enhver lejlighed. Selv kortet er der styr på - brug de smarte og dekorative Artboard til at leverer den personlige hilsen. Artboard er et lille trækort som samtidig er et dekorativt billede der kan bruges på væggen eller hylde og skabe ens eget look og design. Skulle du mangle gaven til manden eller måske er du som mand blot på udkig efter underlige og anderledes ting eller måske gaven til teenager – hvem kunne så ikke mangle en pizzacykel der skærer din pizza.

Hvor kommer produkterne fra:

Største delen af vores produkter kommer fra Propaganda - Propaganda er ”designklassens frække dreng”, med produkter der altid får én til at trække på smilebåndet, og måske endda vil provokere nogle. Peleg design er en kategori derfra som kredser omkring tre grundlæggende principper: funktionalitet, æstetik og humor. Flere af produkterne er blevet udstillet på en lang række internationale udstillinger og har vundet prestigefyldte designpriser forskellige steder i verden. Derudover har vi en del produkter fra Qualy. Fra Qualy finder du accessoires til din entré, magneter, knager med fugle og et stort udvalg af nøgleringe med tilhørende holder. Desuden finder du einstein og Queen solcellefigur fra Kikkerland samt en masse spil fra Box Quiz og ikke mindst Doiy - Doiy leverer produkter der er kreative, overraskende og giver spænding – deres design er for alle og er kreationer der altid kan fortælle en historie. I Bahne elsker vi designfabrikken og syntes produkterne er lige så skøre som opfindelsen af konceptet – Vi håber i finder vores valg interessant og vi vil bestræbe os på hele tiden at holde øje med nye og spændende produkter der netop hører til i dette univers. Hold humøret højt og gå på opdagelse i DESIGNFABRIKKEN.

 

Design fabrikken