0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Madværkstedet

Madværkstedet skaber liv i dit køkken

Køkkenet skal i dag udtrykke overskud, kvalitet og sundhed. I Bahne mener vi blandt andet det hænger sammen med lækre produkter der hver især spiller en væsentlig rolle i madlavningen.  Madlavningen har aldrig været mere oppe i tiden end den er nu - Vi ønsker derfor at skabe et univers hvor du har alt til dit køkken i form af fede redskaber, anderledes maskiner og tilbehør som opbevarings krukker til dit køkken. Du kan finde alt fra fede pander og gryder til rå skærebrædder eller den nyeste trend inden for køkkenmaskiner til den store trend inden for sundhed. 

Sundhed og du bliver hvad du spiser er kommet for at blive.

Der er stor fokus på sundhed og nærende kost og vigtigheden af de rå varer der bliver brugt samt kvaliteten af det værktøj der bruges i køkkenet. Derfor byder vi i Bahne velkommen til Madværkstedet. Bahne har det du mangler i dit køkken. Alt fra lækre specialiteter, fede kogerbøger - du kan få gode ideer fra, kvalitets knive og maskiner samt en vælg af sundheds produkter der alt sammen er med til at gøre madlavningen nemmere og mere spændende.

 Køkkenet skaber fællesskab i familien.

Køkkenet er i dag et samlingssted og et central sted i boligindretningen i hjemmet. Det ses med store lyse køkkenalrum hvor familien samles og hygger om madlavningen. Folk sætter i dag stor fokus på pladsen og rummeligheden i køkkenet så alle kan være med til madlavningen. Vi bruger køkkenet når vi har gæster og ikke de oprindelige spisestuer som vi alle havde før i tiden. I dag er køkkenet et sted alle kan være i og et sted alle ønsker at være. Tendensen er i dag at det skal skabe ro, hygge og varme samt at vi kommer hinanden ved.

Samtidig er køkkenet en arbejdsplads for de fleste, det er her familien samles og bruger meget af deres tid til alt fra madlavningen til lektion læsning med børnene. Børnene er med tiden blevet en endnu større del af madlavningen og det er vigtigt der skabes et univers der gør det sjovt at spændende for alle og være en del af.

 Hvad er madværkstedet?

Med madværkstedet ønsker vi i Bahne at skabe et værksted hvor produkter og redskaber kommer i fokus. Brug køkkenet som en arbejdsplads hvor alle redskaber ses som et stykke værktøj i den bedste kvalitet. Vi ønsker at give gode ideer og skabe inspiration til den nyeste trend inden for madlavning med fede produkter til køkkenet. Madværkstedet er for os det nye køkken da vi gerne vil have det skal være en arbejdsplads hvor der er plads til alle og alle kan være med på alle niveauer. Vi har alt fra små urteknive, fede bage artikler til lækre tekstiler som viskestykker og karklude. Lad dig inspirer i hele vores køkken og madværksteds univers. – Vi elsker det og gør alt for at finde netop det produkt der gør køkkenet til et fedt sted for dig at være og arbejde.

 

Madværkstedet

Sorter faldende

1 til 20 ud af 1448

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 1448

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5