0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Soveværelse

Sov sødt.

Der er intet bedre som at hoppe i seng med nyvasket blødt sengetøj. Vi har nøje udvalgt sengetøj, som kan tåle at blive vasket igen og igen og stadig forblive blødt og lækkert.

Du vil bl.a. finde mærker som HAY, Södahl, Georg Jensen, Normann Copenhagen samt Mette Ditmer. Der er sengetøj til enhver smag og her kan du også finde dit nye sengetæppe eller vækkeuret der skal få dig ud af kvalitetslagenerne. 

Trænger dit soveværelse til et frisk pust?

Soveværelset et af de rum i hjemmet, hvor man tilbringer halvdelen af sin tid. Derfor er det også vigtigt at det er hyggeligt, hjemmeligt og at det er et rum man har lyst til at tilbringe en masse tid. Soveværelset kan bruges til meget andet end kun at sove, for elsker du at læse bøger, kigge i gamle billede albums eller bare slappe af, er det rummet hvor der skal være plads til hygge og afslapning. 

Under kategorien galleri, kan du finde et stort udvalg af billeder samt fotorammer hvis dit soveværelse, eller andre rum i dit hjem, mangler noget farve, minder eller helt tredje.

Hvad skal du vælge?

Nogle er vilde med sengetøj i friske og spraglede farver, hvor andre fortrækker det neutralt og tidsløst. Har du et soveværelse der godt kunne mangle lidt farve, men hvor det er nemt at skifte ud, kan du tilføje et frisk look med sengetøj fra bl.a. HAY.

Der er også et stort udvalg af sengetæpper i farver, mønstre og forskellige materialer. Med et sengetæppe er det super nemt at have en seng der altid ser redt ud. Her kan du også se vores store udvalg af puder, som vil pryde som pynt på sengen og samtidig være funktionelle hvis man trænger til en lur.

Hvad kan du lide af Interiør til dit soveværelse? - Vi er vilde med interiør og hvordan det kan give hjemmet liv og sjæl med et personligt præg.

Selvfølgelig er der også interiør til soveværelset, som er med til at skabe den stemning der gør at man føler sig tryg og godt tilpas. Nogle er vilde med rum der er kliniske, stilrene og enkle, hvor andre søger hygge, personlighed og farver.  

Med det store udvalg af forskellige lamper hos Bahne, kan du finde inspiration lige efter din smag. Der er lamper til loftet, til bordet eller gulvet.  En hyggelig belysning er næste altafgørende og især stager med stearinlys. 

Tik tak tik tak, klokken slår, vækkeuret ringer og du skal op til en ny dag – kender du det? Der findes mange sjove vækkeure og i mange forskellige modeller. Tag eksempelvis Menu’s vækkeur der kan tilte i alle retninger og når det skal slukkes vender man det blot på hovedet. Der er selvfølgelig også de klassiske fra Rosendahl, Arne Jacobsen og Georg Jensen hvis man vil være sikker på et tidsløst hit.

Har du fået inspiration til dit soveværelse og er du klar på en opfrisker? Vi i Bahne vil i hvert fald gerne byde dig velkommen hjem og tilbyde dig alt den hjælp du behøver. 

Soveværelse

Sorter faldende

1 til 20 ud af 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5