0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stue

Få hjælp til indretning af din stue og tilføj en hyggelig stemning. Stuen er et af hjemmets vigtigste rum og med det rette interiør og design kan du skabe en afslappet og harmonisk stil, men også vild og farverig - lige efter dit ønske.

Bahne har et stort udvalg af puder og plaider og er du til friske farver eller et enkelt og stilrent design, så findes puderne og tæpperne i mange farver, mønstre og materialer.   

Lækre materialer og håndværk er højt oppe i tiden og med finurlige og sjove figurer kan der skabes et unikt og humoristisk udtryk i stuen. Sammensæt den fjollede figur til den stilrene stue - det gør ikke noget at skabe sjov og ballade til hverdagen. 

Stuen er det rum hvor familien samles omkring hyggelige stunder, og hvor underholdning og grin er til. Er du interesseret i dansk design, mad eller musik har Bahne et udvalg af forskellige spil der måske matcher dine interesser.

Du kan også finde inspiration til belysningen i stuen og skabe en stil og et udtryk, som afspejler design og hjemmelig hygge til din bolig. Er du til flotte lamper med smarte pærer eller nærmere den klassiske lampe, som passer til det meste, er der et stort udvalg under kategorien belysning.

Udover lamper og loftpendler kan en hyggelig belysning til stuen også være levendelys. Der findes mange forskellige lysestager som passer godt sammen med udvalget af vaser, skåle og fade, så er du til små dekorative miljøer kan der nemt findes inspiration og mixes mellem produkterne.

Blomster skaber liv. Er du typen der plukker dine blomster i haven eller køber dem selv? Nogle er heldige at få blomster af en de har kær og andre giver blomster. Mangler du inspiration til blomsterne, har Bahne et stort udvalg af vaser og skjulere, som kan bruges til ethvert formål.    

Alt tager tid og nogle gange løber tiden fra os. Hvis tiden løber fra dig og du har det med at glemme den, er der et fint udvalg af væg – og bordure, små som store. Ure er ikke kun til stuen, men kan bruges i alle hjemmets rum.

En stue er ikke kun til pynt og derfor kan det nogle gange være svært at have plads til legetøjet, bøgerne eller noget helt tredje. Få hjælp til opbevaringen til stuen så den er smart og praktisk på samme tid.

Med interiør er det nemt hurtigt at skifte udtryk og udseende af ens hjem. Du kan hurtigt skabe et nyt og friskt look hvis du er træt af det gamle og kedelige. Tit skal der ikke mere til end en udskiftning af farver eller materialer. 

Stue