• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Badeværelsestekstiler

17 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
17 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Badeværelsestekstiler

Uanset hvor fedt man synes det er at købe badeværelsestekstiler, er det næsten en nødvendighed for at opnå den bedste følelse af velvære i rummet. Ligesom du har brug for et håndklæde efter et bad, er det ligeså nødvendigt med resten af tekstilerne på badeværelset. Et badeforhæng som sørger for at du ikke får våde vægge og gulve overalt i rummet, eller en bademåtte som tørrer og luner dine våde fødder når du er færdig – og som samtidig er rar at træde ud på i stedet for et vådt og koldt gulv. Så forkæl både dit badeværelse OG dig selv, med lækre badeværelsestekstiler.


TEKSTILER GIVER PERSONLIG KANT
Hos Bahne tilbyder vi et bredt udvalg af tekstiler til badeværelset, heriblandt kan du finde klassiske tekstiler fra Margit Brandt, skridsikre bademåtter og smukke badeforhæng fra Södahl og en anderledes bademåtte i teaktræ fra Cinas. Udvalget er stort, da vi har en ambition om at der skal være noget for alle og enhver smag. Om du er til det klassiske, hvide badeværelse med rene linjer, det hyggelige med en masse fine detaljer eller et badeværelse der emmer af natur med en masse rå træmaterialer – så kan du finde det hos os give dit badeværelse personlig kant. 

DEN HØJE KVALITET FINDER DU HOS OS
Kerneessensen hos Bahne er at det både skal være komfortabelt, af høj kvalitet og i lækkert design. Vi går ikke på kompromis. Uanset hvilke badeværelsestekstiler du vælger hos os, er du garanteret et produkt af høj kvalitet. Samtidig kan du finde tekstiler der er dekorative, som derved vil pynte på badeværelset og skabe en personlig stil. Find det store udvalg her på siden og skab dit personlige badeværelse i lækre rammer.