• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Badeværelsestilbehør

141 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Badeværelsestilbehør

Tænk aldrig på badeværelset som det lette rum der kan indrettes løbende. Tilbehør på badeværelset er essentielt for at opnå det bedst mulige i rummet og ved at fylde rummet med lækkert design, skaber du en følelse af velvære. En praktisk tandbørsteholder til en smart sæbedispenser - ja, badeværelsestilbehør er næsten uundværligt. Samtidig er personlig hygiejne en kæmpe del af de flestes hverdag, og badeværelset er et af de rum i hjemmet der er med til at skabe det udtryk der giver lige dén fornemmelse.

SKAB EN PERSONLIG OASE 
Du kan selv designe dit badeværelse præcis som du ønsker det. Ved at bruge det tilbehør der falder i din smag, kan du skabe din helt egen personlige stil og stemning på badeværelset. Er du til rå materialer i træ for at skabe et naturrigt badeværelse? Eller nærmere til de rene linjer med sæbedispenser og beholder i klar akryl? Der er mange muligheder og hos Bahne kan du selv mikse på kryds og tværs for at skabe det du ønsker. Vi har nemlig et stort udvalg af brands der udbyder forskellige produkter i alle stilarter til badeværelset, så der er noget for alle.

KVALITET, KOMFORT & DESIGN
Mulighederne hos Bahne er mange. Vi mener at kvalitet, komfort og design er vigtigt. Du vil derfor finde en kombination af disse elementer, uanset om det er en opbevaringsmulighed du søger til shampoo fra Cinas, en vasketøjskurv i bambus fra Bahne Interior eller et tandkrus i marmor. Find det store udvalg af badeværelsestilbehør her på siden og lad dig inspirere med alt fra stilfulde håndklædeholdere fra Ferm Living til de smukke sæbedispensere og krus fra Mette Ditmer.