• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bar & Vin

SHOP GIN & TONIC

 1. Zone Boston shaker - Polished Steel
  Zone Boston shaker - Polished Steel
  Specialpris: 199,95 kr Normalpris: 299,00 kr
46 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Bar & Vin

Mangler du udstyr til aftenens cocktails? Det behøver ikke være kedeligt at stå bag baren. Hos Bahne tilbyder vi et stort udvalg af alt du kan få brug for til en sjov aften med tørstige gæster og det du kan få brug for af vintilbehør i hverdagen. Vi har alt fra whiskysten der holder din whisky kold til stilrige skænkepropper, som gør at du og dine gæster kan nyde aftenen til fulde.

ET UDVALG FOR ALLE
Udstyret til at shake cocktails og drinks som en ægte bartender kan du finde hos os. Samtidig kan du finde tilbehør som også snildt kan anvendes til hverdag, som eksempelvis en tidløs vinprop fra Rosendahl eller en vinreol i træ fra RTA Global. Udvalget er stort – og der er derfor lidt til enhver smag og enhver begivenhed. Eksempelvis kan du finde en shaker til de festlige aftener hos os. Du vil opleve at dine cocktails bliver bedre, hvis du benytter dig af en shaker når du mixer drinks. En isspand vil sørge for at drinken altid er kold og optimere stemningen hos dine gæster. Der er ikke noget bedre end at byde dine gæster på lækre, hjemmebryggede cocktails – og det behøver ikke være svært. Sørger du for ingredienserne, sørger vi for udstyret til det. Med det stilsikre bartilbehør i Manhattan serien fra Georg Jensen og de smukke krystalglas fra Frederik Bagger, går du aldrig galt i byen.

SKAB DIN PERSONLIGE HJEMMEBAR
Gør en dyd ud af at servere vinen i hverdagen og gør det lidt lækrere at servere drinks til dine gæster med det rette bartilbehør. Find inspiration og tilbehør til smagfulde drinks til hjemmebaren eller vintilbehør til hverdagen hos Bahne. Du kan finde vinkølere, isspande, sabler, karafler, proptrækkere, vinoplukkere og meget mere. Vi har et udvalg af brands, heriblandt, Bastian, Rosendahl, Georg Jensen, Frederik Bagger, og mange flere. Med lidt hjælp fra os, kan du skabe din helt egen bar – i dit eget hjem!  


Sundhedsstyrelsen