• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bestik

 1. Raw bestiksæt, sølv - 48 dele
  RAW
  Raw bestiksæt, sølv - 48 dele
  Specialpris: 499,00 kr Normalpris: 1.195,00 kr
 2. Bahne Interior salatbestik - guld
  Bahne Interior salatbestik - guld
  Specialpris: 169,95 kr Normalpris: 349,95 kr
 3. Miss Étoile Me bestik sæt 16 dele - sort/guld
  Miss Étoile Me bestik sæt 16 dele - sort/guld
  Specialpris: 239,95 kr Normalpris: 499,95 kr
67 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Bestik

Med det rette bestik kan du sætte stemningen ved middagsbordet. Nogle tænker nok at bestik vel blot er bestik, men hvordan retten kommer til udtryk, afhænger ikke blot af smagen – nej, det afhænger også af serveringen. Det er derfor vigtigt at skabe en smuk borddækning der får det bedste frem i retten der serveres. Bestik er et værktøj som bør være funktionelt at bruge - derfor er det vigtigt med bestik i slidstærkt materiale der holder længe, og dét kan du finde hos os. Imponer dine gæster med bestik der både er designrigt, i topkvalitet og komfortabelt at benytte.

HVILKET BESTIK ER DU TIL?

Hvordan bestikket ligger i hånden, varierer fra person til person, og derfor kan du finde forskellige varianter hos os; det smalle bestik fra Raadvad eller det lidt bredere fra Bahne Interior. Derudover er det også en fordel at overveje hvilket design der passer ind i din borddækning. Om det er det klassiske bestik i stål, det moderne sorte bestik eller det smarte guld bestik – så har vi et bredt udvalg, så du være sikker på at finde noget der falder i din smag.

VI HAR ET STORT UDVALG
Find det klassiske bestik fra Georg Jensen, steakbestik til grillmaden fra WMF eller det unikke sorte og glansfulde bestik fra RAW. Udvalget er stort og der er bestik der passer til enhver årstid og lejlighed. Hos Bahne finder du knive, gafler, skeer og hele bestiksæt fra et hav af brands som Raadvad, Bahne Interior, Georg Jensen, Kay Bojesen Grand Prix og flere til. Se hele udvalget her på siden og dæk et smukt bord. Børnebestik til de mindste kan også findes under vores børneservice sektion.