• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Glas

 1. Lyngby Glas Palermo Cocktailglas, guld - 4 stk.
  Lyngby Glas Palermo Cocktailglas, guld - 4 stk.
  Specialpris: 199,95 kr Normalpris: 299,95 kr
167 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Glas

Er du på udkig efter vinglas til middagen? Eller drinksglas til hjemmebaren? Måske noget helt tredje? Uanset hvad, er du landet det rette sted. Glas er uundværlige og dem kan man aldrig for få mange af, uanset hvilken anledning der byder sig. For nogle, kan glas bare være en nødvendighed som noget man drikker af dagligt – og det er det egentlig også. Netop af den grund bør glas være nøje udvalgt, så du føler dig tilpas når du, din familie eller dine gæster drikker af dine glas, og samtidig så de passer ind i din personlige stil.

GLAS TIL ALLE FORMÅL
Hos Bahne kan du finde glas til alle formål. Er det et middagsselskab du venter, kan du finde klassiske vin- og vandglas fra førende brands som Holmegaard, Lyngby Glas, HAY og Rosendahl. Skal du holde en cocktailaften med lækre drinks, kan du servere dem i de smukke krystalglas fra blandt andre Frederik Bagger, Aida og Bahne Interior. Vi har et hav af muligheder, når det gælder glas, og alle glas i vores sortiment er smukke på hver sin måde.

FIND DE RETTE GLAS FOR DIG 
Uanset hvilken stil du er til og hvad du ønsker at drikke af, kan du nok finde det hos os. Der er alt fra farverige glas til klassiske vandglas og sjove ølglas, som gør at du kan skabe din helt egen samling. Vi bestræber os nemlig efter, at der skal være noget for alle, så enhver kan finde noget hos os der falder i sin smag. Find alle vores glas her på siden og lad dig inspirere til et smukt bord med unikke vinglas eller find de vandglas du mangler i hjemmet.