• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kander & Karafler

 1. Stelton Glacier karaffel inkl. 1 glas
  Stelton Glacier karaffel inkl. 1 glas
  Specialpris: 145,00 kr Normalpris: 299,95 kr
41 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Kander & Karafler

Venter du gæster og skal servere vin? Eller skal du holde fødselsdag for den mindste i hjemmet med kakao og saft? Uanset hvad kan det være både praktisk og æstetisk at servere dine drikke i fine kander og karafler. Her kan du finde et stort udvalg af kander og karafler, der kan benyttes til alle anledninger, så du slipper for at have flasker og kartoner stående.

VORES BREDE UDVALG FOR ALLE
Hos Bahne finder du alt fra klassiske kander og karafler som Grand Cru vandkaraflen fra Rosendahl og den fine Eva Solo karaffel. Samtidig kan du også finde nyere modeller fra HAY og Stelton eller de smukke krystalkarafler fra Frederik Bagger og Aida. Vi har nemlig fokus på, at der skal være noget for alle og enhver, uanset i hvilken stil man foretrækker sin kande. Vi tilbyder et udvalg fra førende brands som de nævnte, men også fra andre velkendte brands som Georg Jensen, Sagaform, Broste Copenhagen og mange flere. Med en pæn kande og karaffel udvalgt i din stil, kan du nemlig roligt servere drikke for dine gæster.

VÆLG DEN RETTE KANDE OG KARAFFEL
Valget af den rette kande, bør også vælges ud fra hvilken anledning den skal anvendes i. Skal du holde børnefødselsdag og lave saftevand til alle de små? Så er det oplagt med en nem og anvendelig kande som eksempelvis Jug kanderne fra HAY. Får du derimod gæster og skal byde dem på vin, er det oplagt med en smuk vinkaraffel som eksempelvis Menu’s vinilter. Der er mange muligheder, og du bør selvfølgelig altid vælge den kande eller karaffel som du synes bedst om både i forhold til funktion og design. Se udvalget af kander og karafler her på siden og find den rette kande til dig.