• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 3-5 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Servering

 1. Morsø Serveringsbræt, Eg - 62x19 cm.
  Morsø Serveringsbræt, Eg - 62x19 cm.
  Specialpris: 199,95 kr Normalpris: 599,95 kr
98 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Servering

Med de rette serveringselementer bliver maden du serverer for dine gæster mere indbydende. Det kan derfor være essentielt at finde serveringsdele som du vil nyde at byde dine gæster. Servering kan ske på mange måder – med smukt serveringsbestik, fade, kageopsatser og meget mere. Der er mange muligheder når det gælder servering, og vær ikke bange for at mikse på kryds og tværs for at skabe din egen samling.

SERVERING I ALLE FORMER

Hos Bahne finder du et bredt udvalg af servering i alle former, farver og mål. Skal du lave morgenmad til familien, kan du finde smukke serveringsforslag som eksempelvis brødkurven i stål fra Stelton. Har du gæster og vil du gerne servere kaffen og desserten i smukke anretninger - så kan du her finde sukkerskåle, mælkekander og dessertglas hos os fra velkendte brands som den fine Hammershøi sukkerskål fra Kähler og en klassisk bonbonniere fra Royal Copenhagen eller Lyngby Porcelæn.

SKAB EN SMUK SAMLING

Med vores udvalg af servering, kan du være sikker på at finde noget der falder i lige netop din smag. Vi har nemlig et udvalg der tilbyder lidt af det hele – om det er klassiske serveringsdele fra Rosendahl og det elegante serveringsbestik fra Georg Jensen, eller om det er det smarte Bottle kværnsæt fra Menu – ja, så kan du finde det hos os. Samtidig kan vi garantere dig, at de produkter du finder hos os, lever op til forventningen om at være skarpt i både design og kvalitet uanset hvad du vælger. Du kan også skabe en personlig samling, ved at blande nyere og mere klassiske elementer i din servering, så du opnår et helt unikt bord når du serverer anretninger. Se det store udvalg her på siden og lad dig inspirere.