• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Stel

509 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
509 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Stel

Et smukt stel kan sætte stemningen til middagen. Når du dækker et bord, er stellet afgørende for hvilket udtryk du skaber i rummet. Det rette stel er derfor vigtigt når man vil sætte et personligt præg på sin stil i hjemmet. Det kan være alt fra en unik skål og tallerken til den rette sovsekande og det rette fad. Skab din egen samling og dæk et smukt bord uanset lejlighed.

DET KLASSISKE, NORDISKE ELLER MODERNE?
Hos Bahne finder du et stort udvalg af stel, så du kan finde lige det der passer ind i din borddækning. Er du til det klassiske og traditionelle musselmalede stel fra Royal Copenhagen eller det mere rustikke og nordiske stel fra Broste Copenhagen – så kan du finde det hos os. Vi har nemlig et bredt udvalg, så der er noget for alle uanset hvilken stil man ønsker. Du kan også finde de nyere stel som eksempelvis Blå Mega stellet fra Royal Copenhagen og Hammershøi serien fra Kähler.

MIKS DIT STEL PÅ KRYDS OG TVÆRS
Der er mange muligheder når man er på udkig efter det rette stel. Du kan også vælge at mikse stellet på kryds og tværs for at skabe din helt personlige samling, og dermed tilføje lidt kant til din borddækning når du får gæster. Samtidig kan du vælge at dække op efter lejlighed eller årstid, og bruge elementer i stellet som afspejler netop dette. Vær ikke bange for at kaste dig ud i en unik stelsamling, som du kan finde her. Se det store udvalg af stel her på siden og lad dig inspirere til en smuk og unik borddækning.