• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bakker, Skåle & Fade

79 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Bakker, Skåle & Fade

Hos Bahne finder du et bredt udvalg af bakker, skåle og fade. De kommer i alle former, størrelser og farver, så du kan være sikker på at der er noget for din smag. I vores sortiment kan du finde bakker der passer til servering af mad og drikke, men også passer på køkkenbordet til olier og eddiker. Samtidig er det oplagt at bruge en af de mange fine bakker til dekorationer med lys og andet pynt i stuen. Til at skabe hygge i stuen, kan du pynte med vores fade, som også er oplagte at bruge i samtlige rum i hjemmet. 

ET HAV AF MULIGHEDER..
Skåle og fade har uendelige anvendelsesmuligheder og kan bruges til enhver anledning. De kan bruges som pyntegenstande i stuen, som frugtskål i spisestuen eller som opbevaring i køkkenet – ja, mulighederne er mange og passer farven eller målene ikke, har vi heldigvis et utal af forskellige mål og farver, så du kan finde noget der matcher lige det du ønsker i dit hjem. Husk på, at skåle og fade også kan benyttes når du dækker middagsbordet - og ved at mikse på kryds og tværs, kan du skabe en helt personlig borddækning.

FADE, SKÅLE OG BAKKER - TIL ENHVER 
Fade, skåle og bakker har mange funktioner, og derfor vægter vi det højt, at udvalget er stort – så du kan finde noget der passer ind i lige dit hjem! Hos Bahne tilbyder vi skåle og fade i alle materialer: stentøj, porcelæn, stål, træ, glas og mange flere. Hertil kommer de i forskellige udtryk, så uanset om du søger en klassisk porcelænsskål fra Kähler, den sikre Iittala skål, en Nordic skål fra Broste Copenhagen eller en elegant Sky skål fra Georg Jensen, kan du finde det her hos os. Vi har nemlig fokus på, at der skal være noget for alle og enhver – til enhver lejlighed og til alle rum i hjemmet. Find det store udvalg her på siden og lad dig inspirere.