• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 3-5 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Coffee Table Books

103 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
103 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Coffee Table Books

Bøger kan være fængende og komme i alle afskygninger. Det er skønt at kunne sætte sig i sofaen til en god kop te om aftenen og læse en god bog. Samtidig er det fantastisk nemt at stå i køkkenet og finde en god opskrift i en kogebog. Ja, bøger kommer i mange former, og hos Bahne kan du finde et udvalg af særlige bøger. Hos Bahne finder du ikke blot bøger der er nyttige i at gøre dig klogere, men også bøger der pynter i din indretning. Coffee table bøger kan give dit hjem et personligt udtryk og det kan være alt fra fortællinger fra de største modedesignere gennem tiden til et univers fuld af boligindretning og planter.

COFFEE TABLE BOOKS OG KOGEBØGER
Find heriblandt den populære Kinfolk Home bog om slow living og interiør, der indeholder fortællinger om boliger overalt i verden med fokus på skandinavisk minimalisme. De fine coffee table bøger indeholder nemlig spændende fortællinger, men syner samtidig smukt i din indretning. Brug bøgerne i indretningen og skab en personlig og unik tilgang. Derudover kan du også finde kogebøger som kan give dig ny inspiration til madlavningen. En kogebog kan udfordre dig i køkkenet og gøre dig til en endnu bedre kok ved at bruge de tips du kun får med i unikke kogebøger.

EN SPÆNDENDE FORTÆLLING
Hos Bahne finder du et udvalg af unikke bøger, der alle har én ting til fælles: de kan give dig en spændende oplevelse eller fortælling, som vil hjælpe dig med at finde din personlige stil – om det er mens du står i madlavningen i køkkenet eller når du indretter din stue. Find Kinfolk, Christian Bitz, The Design Hotels Book 2018 og mange flere hos Bahne. Bliv inspireret uanset hvor du mangler en bog i hjemmet eller giv en bog i gave til en du har kær.