• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kontorartikler

62 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Kontorartikler

Kontorartikler er næsten et must i ethvert hjem. Skriveredskaber er uundværlige – uanset om de skal bruges til at skrive indkøbssedlen eller vigtige notater på kontoret. Kontorartikler kan bruges i indretningen, samt som praktiske redskaber. Det kan være opbevaringskasser, skriveredskaber, kalendere og en masse andet kontorinteriør. Der er mange muligheder for at skabe et organiseret hjem.

ET STORT UDVALG AF KONTORARTIKLER
Hos Bahne finder du et stort udvalg af kontorartikler i alle former. Søger du personlige kontoraccessories der kan udsmykke dit kontor, kan du finde Design Letters, som har fremstillet produkter til hele kontoret som eksempelvis opslagstavler, ugekalendere, blyanter og mere. Søger du andre redskaber til kontoret, kan du finde hæftemaskiner, sakse, tapedispensere og mange andre fine redskaber fra HAY og andre brands.

PRAKTISK, MEN SMART
Når du køber praktiske kontorartikler, behøver du ikke gå ned på design. Derfor finder du hos Bahne lækre produkter til kontoret og resten af hjemmet i høj kvalitet og med mange funktioner, men som samtidig er smukke i design. Du kan dermed bruge dine kontorartikler som designelementer i din indretning, og skabe en fed stil og stemning – uanset om det er i stuen eller på kontoret. Se hele udvalget af kontorartikler her på siden og find de redskaber du mangler i hjemmet eller på dit arbejde.