• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kurve & Småopbevaring

96 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Kurve & Småopbevaring

Kender du det, når man har fyldt skabe og skuffer og stadig står og mangler plads til hjemmets mange nipsting eller du en lørdag eftermiddag endelig har samlet mod til at få ordnet skabet i soveværelset, men mangler opbevaringsløsninger for at kunne organisere de mange ting. Her er både kurve og kasser den perfekte løsning, både til at ordne rodet, men samtidig skabe ro og orden i dit hjem – herudover så kan opbevaringsløsninger være rigtig dekorative.

ORGANISER MED DEKORATIV OPBEVARING

I stort set alle hjem gemmer vi på en masse ting, som vi dagligt bruger eller en gang imellem hiver frem til specielle formål. Det kan til tider være svært af holde styr på de mange ting og her er opbevaring i kurve, kasser og bøtter en nem og funktionel løsning. Vi har ofte en tendens til at pakke tingene væk i skabe og skuffer, men hvis man i stedet køber en dekorativ kurv til stuens plaider og puder, eller finder en fin krukke til sine smykker, som pynter på kommoden i soveværelset, så bliver opbevaringsløsninger integreret i hjemmets indretning på en elegant og brugbar måde. Udover at indrette hjemmet med synlige opbevaringsløsninger, så kan man nemt ved hjælp af bøtter og kasser organisere skabe og skuffers rod. I køkkenet kan du eksempelvis benytte klare bøtter til din mysli, mel eller havregryn, og i stuen kan du samle servietter og fyrfadslys i kasser, som eventuelt kan stables og skabe mere plads.

OPBEVARING TIL LIDT AF HVERT

Du kan blandt andet finde fine kurve, bøtter og kasser hos Bahne i forskellige størrelser og farver, som både passer til den synlige og skjulte opbevaring i hjemmet. Der er opbevaring til lidt af hvert, blandt andet krukker og bøtter fra Royal Copenhagen, som gør sig godt i køkkenet, du finder også kasser og bøtter fra Hay, som udover at pynte i stuen også kan bruges til at organisere børnenes legetøj, mulighederne er mange og du vil nemt kunne organisere og dekorere dit hjem med Bahnes udvalg indenfor opbevaring.