• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 3-5 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Vaser & Skjulere

369 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
 1. Lyngby Porcelæn vase, amber - H:20.5 cm.
  Lyngby Porcelæn vase, amber - H:20.5 cm.
  Specialpris: 249,95 kr Normalpris: 499,95 kr
369 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Vaser & Skjulere

I din indretning kan du skabe mange muligheder med vaser og skjulere. Brug en unik vase som et enkeltstående designelement i dit hjem eller til en buket blomster. Dine blomster bliver ekstra smukke, når de står i en unik vase og samtidig er en vase også en smuk pyntegenstand at have stående fremme i sig selv. Hos Bahne tilbyder vi et udvalg af vaser med fokus på at der er noget for alle og enhver. Vi har simple og stilsikre vaser, som egner sig perfekt til en buket, men som også er smukke når de står for sig selv. Samtidig kan du også finde unikke vaser, der vil pryde ethvert hjørne i dit hjem med enkelte stilke i.

TIDLØST DESIGN
Er du til designklassikere som Kähler favoritterne Omaggio og Hammershøi, Lyngby vasen eller Aalto vasen fra Iittala, så kan vi garantere, at vi har noget for dig. Vi fokuserer nemlig på altid at have sæsonens nyeste trends inden for vaser og skjulere, men på samme tid sikrer vi, at du altid kan finde tidløst design som du kan bevare i mange år. Tidløst design kommer i mange slags - der er alt fra skøre former som er gået hen og blevet ikoner, til de sikre vaser som du altid kan hive frem til buketten.

VASER OG SKJULERE FOR ENHVER...
Du kan også finde et stort udvalg af skjulere til dine planter hos os. For at en plante tager sig bedst muligt ud, kan skjuleren have stor betydning. Valget er dit – og du kan skabe din stil med den skjuler du vælger. Om det er en rustik skjuler fra Bahne Interior, Lyngby potteskjuleren, eller en yndig skjuler fra Miss Étoile, så kan du finde den skjuler du mangler hos os. Både skjulere og vaser kommer i mange materialer, farver og størrelser, så du er garanteret at finde noget der falder i din smag. Udvalget er stort, og vi har vaser og skjulere fra førende brands som Kähler, Hay, By Lassen, Georg Jensen, Lyngby Porcelæn og mange flere. Alle i forskellige stilarter, men med dét til fælles, at de vil være unikke og smukke elementer i din indretning.