• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bageudstyr

 1. Bahne Interior dejfad - terracotta
  Bahne Interior dejfad - terracotta
  Specialpris: 119,95 kr Normalpris: 199,95 kr
64 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Bageudstyr

Får du gæster i weekenden og skal du stå for desserten? Eller skal du bage boller til dig og din familie? Uanset hvad grunden er, bør du ikke gå ned på bageudstyr. Godt bageudstyr gør bagningen både nemmere og sjovere. Hos os finder du alt fra køkkenvægten til røreskåle, dejskrabere og sprøjteposer. Vi kan næsten garantere dig for, at vi har alt hvad du har brug for til dit næste bageprojekt.

SUVERÆN KVALITET...
Hos Bahne ser vi vigtigheden i, at bageudstyr skal være af suveræn kvalitet for at gøre bagningen så lidt kompliceret som muligt. Vi har derfor et hav af brands der alle udbyder dette; nemlig høj kvalitet. Her kan du bl.a. finde Rosti og de klassiske Margrethe skåle eller silikone forme til bagningen fra Patisse. Samtidig er alle vores brands også skarpe til at skabe gode produkter i smukt design. Du kan derfor finde bageudstyr der både er praktisk og kvalitetsrigt, men som samtidig pynter på hylden når det ikke er i brug.

ET KÆMPE UDVALG
Bageudstyr må du eje – uanset om du skal bage et rugbrød, rulle dejen ud med en klassisk kagerulle eller pynte dine cupcakes. Her hos Bahne er der i hvert fald masser at vælge imellem, og du kan nok altid finde noget, uanset om du skal bage i morgen eller i næste uge. Udover udstyr og grej, kan du også finde pynt til dine kager og desserter hos os. Hvis du holder styr på bagningen, så sørger vi for alt det udstyr du har brug for. Find udvalget her på siden og vælg dine bagefavoritter.