• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Gryder & Pander

 1. Bahne Interior Kokotte, s/4 - Blue
  Bahne Interior Kokotte, s/4 - Blue
  Specialpris: 89,95 kr Normalpris: 149,95 kr
 2. Bahne Interior Kokotte, s/4 - Rose
  Bahne Interior Kokotte, s/4 - Rose
  Specialpris: 89,95 kr Normalpris: 149,95 kr
64 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Gryder & Pander

Gryder og pander er uundværlige i ethvert køkken og er de køkkenredskaber der bliver anvendt allermest i dagligdagen. Det kan derfor være en god idé at finde gryder og pander af god kvalitet, som passer ind i dit hjem. Der findes et hav af både pander og gryder, og hvilken der skal bruges, afhænger af hvad du skal kokkerere.

PANDEKAGER ELLER EJ
Hos Bahne finder du et stort udvalg af gryder og pander, der kan bruges til forskellige formål. De kommer i mange materialer og former, alt efter hvad du skal bruge dem til. Står du en aften og skal bage pandekager til familien, kan du finde den helt rette pande til en hyggelig aften hos os. Eller skal du lave en god wok ret, kan vi tilbyde wokpanden fra Scanpan. Skal du langtidsstege i høj temperatur, kan du finde en støbejernsgryde fra Le Creuset. Ja, vi har der er masser af muligheder. Vi tilbyder gryder og pander fra førende brands som Le Creuset, Scanpan, Fiskars, Eva Trio og mange flere.

VI SØRGER FOR KVALITETEN 
Fælles for vores store udvalg er dog én ting; kvaliteten. Hos Bahne går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, og når du handler hos os, er du derfor sikret en pande eller gryde i suveræn kvalitet og smukt design. Find heriblandt gryder og pander i rustfrit stål med belægning, der gør dem nemme at rengøre. Der er mange muligheder, og uanset hvad du søger, kan du finde det hos os. Se hele udvalget her på siden og find lige den gryde eller pande som du har brug for til madlavningen.