• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kaffe & Specialiteter

41 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Kaffe & Specialiteter

Lækre, smagfulde delikatesser kan være skønt som en eftermiddagssnack eller til hyggen fredag aften. Specialiteter bør der sættes pris på, da det er disse der skaber dét ekstra i madlavningen og tilføjer kant til hyggen. Det er nemlig specialiteterne der emmer af kvalitet og det er dem der giver den ekstra forkælelse til familien og gæsterne.

UNIKKE SPECIALITETER
Hos Bahne finder du et stort udvalg af specialiteter og kaffe som er lige til at sætte tænderne i. Vi tilbyder alt fra lakrids overtrukket med chokolade fra Sv. Michelsen, special salt fra Rivsalt, krydderier fra Mill & Mortar til kaffebønner fra Made By Mama. Vores sortiment tilbyder altså produkter der både kan bruges i madlavningen, men som samtidig også kan nydes med det samme eller bruges som pynt på kagen. Krydderierne giver muligheden for at stimulere smagssansen og samtidig dufter de skønt. Specielle krydderier kommer i mange former: stærke, søde, bitre, saltede, og uanset hvad du skal lave er de et must for at give en unik smagsoplevelse. Du kan også finde pynt til kagen hos os; giv din dessert en sød smag med hindbærstøv på toppen eller et smukt udtryk med guldstøv.

EN SKØN SMAGSOPLEVELSE
For dig der sætter pris på kvalitetskaffe, kan du også finde lækre specialiteter her på siden. Smagfulde bønner kan give en helt anden oplevelse og det kan være en oplagt og nem måde at forkæle dine gæster på. Samtidig kan du forkæle dig selv med en god kaffe til kagen. Det er oplagt at forære disse specialiteter i vært- /værtindegaver eller at give dem som en sød tanke til en du har kær. Find hele udvalget her på siden, og lad dig friste af de spændende delikatesser.