• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Køkkenknive & Sakse

37 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Køkkenknive & Sakse

Køkkenkniven må være en af køkkenets vigtigste redskaber når der skal tilberedes et måltid. Kniven bruges nemlig til udskæring af frugt og grønt, kød, brød og ost. Det kan derfor være vigtigt at investere i gode køkkenknive for at opnå den bedste udskæring. Køkkensaksen er essentiel at have liggende i køkkenskuffen til de mindre opgaver i køkkenet, såsom når du skal klippe purløg, men også når du skal klippe fjerkræ.

DEN PERFEKTE KØKKENKNIV.. OG SAKS
Der findes mange muligheder når man skal vælge køkkenknive. Hos Bahne finder du et stort udvalg af køkkenknive fra førende brands som japanske KAI Shun, Zwilling, Global og Scanpan. De er alle fælles om at være suveræne knive i høj kvalitet og i smukt design. Uanset hvad du er til, kan du derfor finde gode knive hos os der passer til dig. Samtidig bør du ikke se ned på vigtigheden af en god saks i køkkenet. Skal du klippe fjerkræ, er det nødvendigt med en god fjerkræssaks. Hos os kan du finde stærke sakse til at klippe en kylling eller til at klippe krydderurterne fra planten.

KNIVENS SKARPHED
… skal vedligeholdes. Køkkenkniven i sig selv bør være af høj kvalitet for at kunne yde bedste skæreevne som muligt, men vedligeholdelsen er mindst ligeså vigtig. Skal kniven leve længst muligt og levetiden forlænges, bør du altid vaske den i hånden for at den forbliver så skarp som muligt og for at mindske rustdannelse. Derudover kan du overveje at investere i en god knivsliber, så du jævnligt kan slibe knivene for at de kan forblive knivskarpe til diverse udskæringer uanset hvornår. Se det store udvalg af skarpe køkkenknive og sakse her på siden og find det du mangler.