• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Madkasser & Drikkedunke

19 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
19 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Madkasser & Drikkedunke

Det er både praktisk og smart at have en madkasse og drikkedunk med på farten. Og næsten uundværligt. Uanset om den skal bruges til din søn eller datter i skolen eller til din mand eller kone på arbejdet, vil den lette hverdagen OG miljøet. Med en madkasse hjemmefra kan du tilberede en lækker madpakke, samtidig med at du sparer penge og kan genbruge den gang efter gang.

ET STORT UDVALG
Hos Bahne tilbyder vi et udvalg af madkasse og drikkedunke, som er både funktionelle og nemme at have med. Vi har et udvalg af førende brands, heriblandt finder du Monbento, Design Letters, HAY og mange flere. Alle brands har fremstillet madkasser og drikkedunke i forskellige designs, så du frit kan vælge hvilke der passer bedst til dig og din familie.

PRAKTISK OG FUNKTIONELT
En drikkedunk er både bæredygtig, god og praktisk at have med sig på farten. For det første, skal du have en masse vand i løbet af en dag – og med en drikkedunk, er det lidt lettere at huske. Samtidig behøver du ikke tænke at du nu køber endnu en engangsflaske som skal smides ud når den er drukket – tværtimod, kan du genbruge din vandflaske igen og igen. Find hele udvalget af både madkasser og drikkedunke her på siden, og invester i et praktisk og funktionelt produkt.