• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Opbevaring

 1. Bahne opbevaringkasse med låg
  Bahne opbevaringkasse med låg
  Specialpris: 119,96 kr Normalpris: 149,95 kr
67 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Opbevaring

Opbevaringsløsninger er uundværlige i et køkken og har et hav af muligheder. Det kan være opbevaringsglas, opbevaringskrukker, brødkasser, opbevaringsbokse og meget mere – som tilsammen udgør samme praktiske funktion der kan genbruges. Hvis du går op i god køkkenorden og samtidig vil være med i kampen om at reducere madspild, så er disse opbevaringsløsninger oplagte for dig.

HVAD SKAL DU OPBEVARE?
Opbevaring kommer i mange former, og her kommer der tilmed mange funktioner. Uanset om du skal opbevare krydderier, havegryn, ris eller nødder – så kan du nok finde noget der passer dig hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af opbevaringsmuligheder, som eksempelvis de klassiske Grand Cru opbevaringsglas fra Rosendahl. Disse populære glas har et smart sort låg, der kan skrues af og på, så du er sikret tætte glas der kan holde dine madvarer friske. Samtidig er de populære grundet deres tidløse design, der kan bruges år efter år. Er du til en lidt anden type opbevaring, kan du også finde opbevaringskrukkerne med trælåg fra Sagaform i fint design, som du roligt kan stille fremme og bruge til forskellige anledninger.

OPBEVARING SKABER OVERBLIK
De fleste opbevaringsløsninger er lufttætte og holder derfor din mad frisk længere. Vælger du opbevarinsglas, kan du samtidig bruge glassene til at pynte på køkkenhylden og her nemt danne et overblik over dine fødevarer. Så går det lidt lettere i køkkenet, og du behøver ikke rode alle krukker igennem, for at finde det du mangler. Skal du opbevare samt servere osten, kan du også finde en fin osteklokke hos os, eller en smørboks både til køleskabet og til bordet. Der er mange muligheder, så dyk ned i vores univers af opbevaringsløsninger og find det du mangler i dit hjem.