• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bænke & Skamler

 1. FDB Møbler J52D bænk - sort
  FDB Møbler J52D bænk - sort
  Specialpris: 3.499,30 kr Normalpris: 4.999,00 kr
 2. FDB Møbler J52D bænk - hvid
  FDB Møbler J52D bænk - hvid
  Specialpris: 3.499,30 kr Normalpris: 4.999,00 kr
62 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Bænke & Skamler

Mangler du en skammel til at nå øverste hylde? Eller en bænk til spisebordet? Bænke og skamler har mange funktioner og bærer derfor et hav af muligheder med sig. Med en bænk, skammel eller taburet, kan du opnå det du mangler i dit hjem. En bænk kan bruges i stedet for den traditionelle tilgang med spisebordsstole ved spisebordet og en skammel er oplagt i hjørnet af stuen eller til at nå bogen øverst på reolen. 

MULIGHEDER FOR ENHVER
Hos Bahne finder du et udvalg af bænke og skamler fra førende brands som Hay og Normann Copenhagen. Vores sortiment af bænke og skamler kommer i forskellige stilarter, for at sikre, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er til fodskamlen med veloursæde fra Normann Copenhagen, trappestigen i træ fra Cinas eller den stilrene bænk fra Broste Copenhagen – så har vi noget for dig. En bænk kan også benyttes i indretningen til fine interiørelementer. Brug bænken i entreen med en fin plante - og så kan du samtidig sidde ordentligt og binde dine sko inden du skal ud ad døren. 

EN BÆNK FOR DIG
Mangler du en bænk til haven kan du finde et udvalg af bænke med og uden med ryglæn hos os alt efter hvad du ønsker i på din terrasse. Derudover kommer de fleste bænke og skamler i samme modeller, men i forskellige farver, så hvis du ikke er til en klassisk sort, kan du eksempelvis også finde den du ønsker i hvid eller grøn. Mulighederne er mange, dyk ned i vores univers og find den bænk eller skammel du drømmer om.