• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Barvogne

10 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Barvogne

Barvogn, rullebord, serveringsvogn eller sidebord – kært barn har mange navne og de mange navne indikerer blot hvor mange funktioner et sådant bord har. Barvognen er kommet tilbage på markedet og fås nu i et hav af forskellige modeller. En barvogn kan skabe et eksklusivt udtryk i din indretning og kan bruges til meget mere end at servere drinks på. Serveringsvogne er særligt også fine med pynt, table books og interiør i et miks med den alkohol du vil have stående fremme.

SKAB ET EKSLUSIVT UDTRYK
Er du til den klassiske vintagevogn i patineret messing, den stilrene barvogn med sorte linjer eller til det mere industrielle i metal med et råt udtryk? Uanset hvilken du er til, kan en barvogn skabe lige det personlige udtryk du ønsker i dit hjem. Hos Bahne kan du finde den populære Margit Brandt barvogn med hjul og runde kanter i sort eller guld, og flere til. En barvogn udstråler nemlig de detaljer du søger at skabe og kan give dét ekstra i dit hjem for både at opnå det eksklusive look og den praktiske funktion.

BARVOGNENS MANGE MULIGHEDER...
Det smarte ved en barvogn er dens hjul og det er disse der adskiller den fra så mange andre borde. Den kan derfor bruges til forskellige lejligheder; hvad enten du har lyst til at servere drinks og snacks på terrassen, cocktails i spisestuen eller som sidebord til sofaen. Vær ikke bange for at se de muligheder der er med en barvogn - for der er masser. Anret og server dine drinks på en barvogn fra Bahne eller brug bordet som et sidebord med både fin alkohol, smukke krystalglas og fine dekorationer. Se udvalget her på siden, lad dig inspirere og vælg din favorit hos os!