• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Reoler & Hylder

115 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
115 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Reoler & Hylder

Søger du opbevaringsplads i en reol? Eller måske en hylde til fine interiørelementer? Uanset hvad, kan du næsten ikke undgå hverken en reol eller en hylde når du indretter dit hjem. Der er mange anvendelsesmuligheder med disse, og du bestemmer helt selv, hvordan du vil bruge dem i din indretning. Reoler og hylder kan opsættes i utallige kombinationer, alt efter hvilken funktion du søger.

EN SMART OPBEVARINGSLØSNING
Du tænker måske, at en reol vel bare er en reol – men der tager du fejl. Der findes mange typer reoler, og hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af dem. Du kan eksempelvis finde den A-formede Eiffel Shelf reol fra HAY, der er perfekt til opbevaring i bl.a. køkkenet og på kontoret. Samtidig tilbyder vi også By Lassen Frame reolerne, som er fleksible opbevaringsløsninger af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Disse egner sig perfekt i entreen eller i stuen. Begge reoltyper vil tilføje personlighed og kant til dit hjem – så dyk i vores univers og find det der passer ind i din indretning.

EN HYLDE TIL HVERT RUM
Vi må ikke glemme vigtigheden af hylder. En hylde kan være praktisk og funktionel i dit hjem, og kan bruges i stort set alle rum. En mindre hylde, som badekarshylden fra Cinas eller badeværelseshylden fra Ferm Living, vil egne sig perfekt til det våde rum, hvor du kan stille det mest essentielle tilbehør på. Vores brand, Bahne Interior, tilbyder også hylder med flere rum, som er oplagte i stuen til pyntegenstande og små planter. Du kan selvfølgelig også finde en klassisk hylde, der egner sig til alle rum i hjemmet, og aldrig går af mode. Ja, der er mange muligheder, så find den reol eller hylde du drømmer om her på siden.