• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Sofaer & Pufs

103 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Sofaer & Pufs

Er du på udkig efter en sofa der både er komfortabel og smuk i design? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bahne har vi sofaer der afspejler lige netop denne kombination. En sofa bør nemlig både være skøn at sidde i og samtidig stråle af personlighed, så du kan skabe det udtryk du ønsker i din indretning.

SOFAEN SOM SAMLINGSPUNKT
Hos Bahne finder du et stort udvalg af sofaer i alle afskygninger. Vi tilbyder sofaer og puffer i forskellige materialer, så der er noget for alle. Her kan du finde elegante og behagelige sofaer i velour, simple og stilrene sofaer i tidløse grå nuancer og unikke puffer i smukke mønstre. En sofa giver dig fred og ro med plads til fordybelse, skaber et sted i hjemmet som kan give dig velvære og samtidig er samlingspunktet for dig og dine gæster. Samtidig er en sofa en stor del af din indretning som afspejler dig og din personlige stil. Det er derfor vigtigt at vælge rigtigt, når man er på udkig efter en sofa. Uanset hvordan du ønsker din sofa, har vi den der kan give dig dette.


LÆKKERT DESIGN I SUVERÆN KVALITET
Om du ønsker en flyder der har plads til hele familien en lørdag aften, eller en simpel og mindre sofa med en puf til, så du kan sidde og nyde en god bog – så har vi nok noget for dig. Vi har sofaer fra førende brands som Normann Copenhagen, HAY, Broste Copenhagen og flere til, som alle har én ting til fælles: kombinationen af lækkert design og suveræn kvalitet. Du kan derfor være sikker på at finde en i høj kvalitet uanset hvad du vælger hos os. Find det store udvalg her på siden og lad dig inspirere. Har du brug for råd og vejledning til valget af den helt rette sofa, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det rigtige for dig.