• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Plaider

 1. Normann Copenhagen Throw candy stripe tæppe - yellow
  Tivoli by Normann Copenhagen
  Normann Copenhagen Throw candy stripe tæppe - yellow
  1.199,00 kr
50 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Plaider

Skab hygge i hjemmet med plaider og tæpper. En plaid er uundværlig i de kolde måneder, hvor du har allermest lyst til at pakke dig ind, putte og hygge med en god film i sofaen. Samtidig er en plaid et must på sommeraftener, når du sidder på terrassen eller altanen og gerne vil lune dig. Det er derfor essentielt med en plaid, der netop kan bruges året rundt.

KOMFORT OG DESIGN
En plaid eller et tæppe er med til at skabe den danske hygge, vi alle holder af. De forbindes med god stemning, forkælelse og hygge. Hos Bahne finder du et udvalg af plaider, der alle kan bruges til denne funktion. Hvilket materiale og design du ønsker, er helt op til dig, din komfort og din stil i indretningen. Hos os finder du nemlig både plaider i uld som eksempelvis de fine Mono tæpper fra HAY der kommer i flere farver, men du kan også finde plaider i fleece, mohair uld og velour materiale. Udover et stort udvalg af fine farver, tilbyder vi også plaider i flotte mønstre. Du kan derfor også skabe personlig kant til din indretning ved hjælp af den rette plaid.

SKAB HYGGE MED EN PLAID
Skab en hyggelig atmosfære i hjemmet med en plaid til sofaen, terrassen eller på stolen. Der er mange muligheder, og uanset hvilket materiale du foretrækker for at skabe hygge, kan du finde det hos os. Samtidig kan du finde en plaid der passer ind i netop din indretning, så du kan bruge plaiden som et element der udtrykker din personlige stil. Find udvalget af plaider og tæpper her på siden, og forkæl dig selv, din familie og gæster.