• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Puder

173 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Puder

Puder kan have stor betydning for hvilket udtryk dit hjem har. De er både funktionelle og praktiske, forstået på den måde, at puder let kan udskiftes hvis man har brug for et friskt pust i indretningen. Der findes mange typer puder – klassiske firkantede, runde, mønstrede, ensfarvede, tofarvede og mange flere.

SMUKKE PUDER I ALLE FORMER
Hos Bahne forhandler vi et stort udvalg af puder der gør sig oplagte både som pyntepuder i sofaen og på den redte seng, men som samtidig også giver en god komfort. Vi har et bredt udvalg af puder fra velkendte brands som HAY, Normann Copenhagen, vores eget brand Bahne Interior og mange flere. Der findes mange slags, så du kan være sikker på at finde en eller flere puder der falder i lige din smag. Om du er til de mønstrede og prangende, de klassiske Dot puder fra HAY, eller en behagelig og blød velour pude – så kan du finde dem hos os. De populære Dot puder fra Hay fås i et utal af farver og materialer, men der findes også puder i pels, som kan skabe hyggen i dit hjem. Er du til pelspuder tilbyder Bahne Interior et udvalg af puder i Tibet pels i flere farver.

DE MANGE MULIGHEDER MED PUDER
Der er mange muligheder når du skal vælge de rette puder til dit hjem uanset om det er til stuen, soveværelset eller børneværelset. Ved at bruge puder som indretningselement, kan du nemt skabe den stil du ønsker i din indretning. De kan være med til at skabe et personligt udtryk og danne hyggelige rammer både for dig, din familie og dine gæster. Vær ikke bange for at mikse puderne på kryds og tværs for at opnå et helt personligt hjem. Det er samtidig vigtigt at finde puder i rette komfort, så både du og resten af selskabet har lyst til at bruge timevis i sofaen med rare puder i ryggen. Se hele udvalget af de mange puder her på siden og bliv inspireret.