• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Sengetøj

97 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Sengetøj

Vidste du, at du sover næsten en tredjedel af dit liv? Derfor er det vigtigt at skabe ro og harmoni i dit soveværelse for at opnå den bedste nattesøvn. Hvis du vil sove trygt og godt om natten, er lækkert sengetøj ofte en god idé. Hvis sengetøjet kradser eller er ubehageligt, får du nemlig ikke det bedst mulige ud af søvnen. Sengetøj af god kvalitet kan derfor godt betale sig da det kan mærkes i søvnen, og god kvalitet kan du finde hos os.

KOMFORT I FOKUS
Hos Bahne har vi fokus på at vores produkter skal være komfortable, og derfor har vi et stort udvalg af sengetøj i lækre og økologiske materialer som bomuldssatin, bomuld og hør. Vores sortiment byder på sengetøj i høj kvalitet med smukt design, heriblandt fra brands som Juna og Södahl. Uanset hvilken stil du er til i din indretning, kan du finde det rette sengetøj hos os; om det er de rolige, ensartet naturfarver eller det farverige univers. Mangler du sengetøj til de mindste på børneværelset, tilbyder vi også sengetøj fra OYOY i alle mål, så både du og de små i hjemmet kan have samme sengesæt.

SENGESÆT I ALLE STILARTER
Da det er individuelt hvilken stil man er til og hvordan man bedst skaber ro, har vi skabt et bredt udvalg. Sengetøj kan fås i mange farver og mønstre – og det er ingen undtagelse hos os. Her kan du nemlig finde alle stilarter - prangende og spraglede sengesæt, men også sengesæt med mere rolige udtryk. Der er altså noget for alle, og du kan derfor være sikker på, at finde dit næste sengetøj hos os. Find sengetøjet her på siden fra Södahl, Juna, Normann Copenhagen, Mette Ditmer, Bahne Interior og mange flere.