0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Claris Virot

Shop det eksklusive Claris Virot på Bahne.dk. Claris Virot skaber skønne produkter fremstillet i ægte og dyrebart læder til en fremragende pris. 

Claris Virot er en af de nyere spillere på markedet med etablering af brandet i 2014. Her blev brandet skabt med henblik på nutidige produkter med et anderledes og unikt touch. Alle taskerne fra Claris Virot bærer på sine egen historie.

For eksempel bærer nogle af taskerne en talisman der symboliserer sol, lykke og beskyttelse. Fælles for alle kollektioner er, at der er smag for luksus og prestigefyldte materialer.

Claris Virots produktlinje er udvidet fra python til også at indebære øgle og krokodille. Al produktionen sker på Bali i Indonesien, hvor skindene findes. Her foregår et samarbejde med de japanske leverandører for at holde kvaliteten på maksimum og samtidig have fuld kontrol over produktionen.

Designeren bag Claris Virot er Clarisse. Hun har altid været fascineret af håndværket bag modeuniverset. Hendes smag for luksus og prestigefyldte materialer, adskillige år i modeindustrien med de mest kendte ready-to-wear designere og rejser overalt i verden, er hendes opskrift på at starte sin egen virksomhed.

Clarisse besluttede sig for at lancere mærket i eget navn for at gøre det personligt og repræsentativt for hendes stil. Med andre ord, er dette en accessories-linje der kan bæres både dag og nat.

Claris Virot

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)