0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvisk

Hos Bahne finder du et bredt udvalg af det nye, populære smykke- og taskebrand; Hvisk. Alle Hvisk’ smykker er produceret i nikkelfri messing og sælges derfor til fordelagtige og overkommelige priser. Hvisk er for dig, som tør tage chancer med dine accessories. Hvisk laver designs der er både rå og unikke, men samtidig syner eksklusivt. 

Hvisk er et dansk brand, der må siges at være indbegrebet af nutidens fashion og trends. Hvisk opstod som et fast-fashion brand, og har rødder i mode-, styling- og bloggeruniverset.

Hvisk har blandt andet lavet et samarbejde med den populære influencer Maria Kragmann.  Denne kollektion hedder Link og er kendetegnet ved et design med bløde former, forenet med et råt udtryk.

Hvisk er et brand, der de sidste par måneder har oplevet stor efterspørgsel og de sociale medier er eksploderet med både kendte fashionatias, bloggere og influencere, der alle er forelskede i Hvisk smukke, unikke og rå designs. 

Så gå på opdagelse i Bahnes udvalg af Hvisk og lad dig inspirere af et af de hotteste accessories-brand lige nu, som med garanti vil pifte din garderobe op.  

Hvisk

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)