0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kenzina

Vidste du, at det tager 10-14 dage at lave en taske fra KENZINA? Kenzina er et dansk brand, som producerer bæredygtige accessories i python, nilvaran og krokodilleskind. 

I år 2003 flytter Louise Brodersen til Senegal og forelsker sig i afrikanske Apape. Louise besøger ofte den lokale landsby Dakar, som sælger alt fra håndlavede tasker til træudskæringer.

Derved steg interessen for tasker, og dannede grundlag for Kenzina, som vi kender det den dag i dag. De eksklusive håndtasker er håndlavet efter afrikanske traditioner og forener kulturer på tværs.

Alle Kenzina produkter er håndlavet i Senegal, og det tager 10-14 dage at fremstille en enkelt taske. Alt har en CITES-certifikation, som garanterer, at dyrene der benyttes, ikke er udrydnings-truede arter samt at der føres kontrol med hvor mange skind der eksporteres, så bæredygtigheden blandt dyrearterne opretholdes.

Selvom Kenzina endnu ikke er certificeret fair trade, så producerer- og handler de ud fra disse principper om ordentlige lønninger og gennemsigtighed for producenterne.

Krokodilleskindene kommer fra en økologisk krokodillefarm, mens nilvaran og python købes af lokale jægere, som også garanterer bæredygtig jagt.

Det er næsten en umulighed at slide produkterne, og da det er klassisk og enkelt design, er det “venner for livet” du får fra Kenzina!

Kenzina