0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Leowulff

Ønsker du dig også en lækker taske med unikke detaljer og lækkert, holdbart materiale? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bahne fører vi et lækkert udvalg af tasker fra brandet LeoWulff, der stensikkert har en taske til dig – uanset hvilken smag du har.

Leowulff er et dansk brand, grundlagt af Sarah-Julie Wulff i 2012. Leowulff forener god kvalitet og elegant samt moderigtig design, der passer til enhver anledning og garderobe.

Og selvom Leowulff brandet er en forholdsvis ny spiller på markedet, har det allerede fået anerkendelse og opmærksomhed fra bl.a. Børsen, Costume, Eurowoman, Elle, Femina og Berlingske.

Den dyriske kvinde bag Leowulff er Sarah-Julie Wulff. Hun har, inden Leowulff brandet blev til, en 9-år lang PR karriere bag sig, hvor hun har haft stor succes med at repræsentere store både indenlandske og udenlandske mærker.

Sarah-Julie Wulff finder inspirationen til sine LeoWulff designs i dyreriget, hvor dets smukke farver og print er grundtanken bag taskernes udtryk. Derudover vægter hun god kvalitet højt, og derfor produceres alle tasker med kvalitet for øje. 

Så dyk ned i Bahnes udvalg af LeoWulff tasker, og find din næste yndlingstaske – uanset om du mangler en hverdags- eller festtaske. 

Leowulff

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)