0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

LuLu Copenhagen

IN LOVE WITH ART & DESIGN

LULU er en dansk smykkedesigner med base i København. Hos LULU Copenhagen, tror de på godt design, og hvert eneste smykke fortæller en historie i sin enkelhed. LULU Copenhagen har igennem alle smykkekollektioner formået at bevare det danske DNA. 

Hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af LULU Copenhagen. Så dyk ned i LULU Copenhagens univers, og lad dig inspirere af god kvalitet, mange flotte detaljer og smykker med dansk, enkelt DNA. 

LULU Copenhagen blev grundlagt af CEO Anja Gottleibsen sammen med kunstneren og designeren Rasmus Ravn. Tidligere havde LULU Copenhagen navnet LuLu Badulla. Selvom navnet har ændret sig, så har LULU Copenhagen stadig de samme værdier.

LULU Copenhagen smykker, tror nemlig på, at godt design kun eksisterer på grund af høj håndværksmæssig kvalitet, et højt niveau af detaljer, store materialer og alt omkring det, fra emballage til kvalitet. 

Derfor er du garanteret, med et smykke fra LULU Copenhagen, at få et smykke i god kvalitet, som er kendetegnet ved LULU Copenhagens eget feminine og legesyge univers.

 

LuLu Copenhagen

Sorter faldende

1 til 20 ud af 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 20 ud af 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4