0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

OBED

Shop OBED, det nyeste brand inden for hudpleje, hos Bahne. OBED er en serie af sheet masker i bio cellulose, der er et naturmateriale udvundet af fermenteret kokosvand.

OBED indeholder en maske, der er både tætsiddende og kølende samt fylder huden med fugt og plejende ingredienser, der beroliger og styrker huden samt efterlader den mere spændstig og med en frisk og sund udstråling. 

Find den maske der passer til netop din behov. Bahne tilbyder både den opstrammede og fugtgivende ansigts- og halsmaske, OBED Aroma Bio Cellulose. Denne maske virker aldersforebyggende og beroligende på din hud. 

Eller prøv OBED Bio Cellulose Brightening ansigtsmaske, der forebygger og reducerer pigmentering i huden og kan virke ensartende på din hudtone. 

Masken er nem at bruge og skal kun virke i 20-30 minutter. Fjern det inderste støttende lag plastik når du folder masken ud. På din rene, tørre hud placerer du masken og fjerner det yderste lag, så det kun er cellulosemasken der bliver på huden. Lad masken virke i 20-30 minutter, og tag den af. 

OBED er luksuriøse masker, som du med garanti vil elske. OBED tilføjer ekstra luksus til din hverdag og sælges desuden til fordelagtige priser. 

OBED

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)