0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plissé Copenhagen

Shop Plissé Copenhagen på Bahne.dk. Det danske smykke og accessories brand Plissé Copenhagens kollektioner udfordrer det typisk enkle skandinaviske look i både form, materialer og farvevalg. Du kan altid bruge et smykke fra Plissé Copenhagen alene, eller ved at mikse og matche alt efter anledning, stil og behov.

Smykkerne er fortrinsvist forarbejdet messing eller stål belagt med 18 karat guld. Det betyder, at der ikke gåes på kompromis med kvaliteten og samtidig kan holde et prisvenligt niveau.

Plissé Copenhagen blev etableret i foråret 2014 og ejes af Tina Fohlmann, der i mange år arbejdede som indkøber i modebranchen, før hun begyndte at designe smykker.

Plissé Copenhagen lader sig inspirere af de legesyge og udtryksfulde materialer, som man brugt i 1970'erne. Deres fortolkning af datidens smykker kombineret med et personligt tvist og tidens største trends, giver Plissé et helt særligt udtryk.

I nogle af Plissé Copenhagens smykker findes der skønne sten, som alle er særligt udvalgte marmor-, turquois- og topaz sten samt Swarovski krystaller og ferskvandsperler.

Med andre ord, så skaber Plissé legesyge smykker med et klassisk og nordisk tvist der gør, at de nemt kan mixes og matches med din eksisterende smykkesamling. 

Plissé Copenhagen

Sorter faldende

1 til 20 ud af 30

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 30

  1. 1
  2. 2