0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Steamery

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om besværligheden, ved at stryge dit tøj med strygejern og strygebræt. Med Steamery kan du nemlig dampe dit krøllede tøj på en nem, hurtig og effektiv måde. 

Hos Bahne kan du finde Steamerys produkter – både de klassiske, men også dem i rejsestørrelse. Så gå på opdagelse i en ny og nemmere verden, der lader dig dampe dit tøj nemt og hurtigt. Steamerys er designet ud fra en tanke om, at forene skandinavisk flot design, med høj teknologi og bæredygtige værdier.

Steamery ønsker at gøre det nemmere for dig, at passe på dit tøj og aldrig mere bekymre dig om krøllede bluser og ødelagte striktrøjer. 

Steamery er grundlagt i Sverige i Stockholm i 2014. Martin Lingner og Frej Lewenhaupt er grundlæggerne bag. Begge to havde en fortid inden for teknologi og skandinavisk design, hvilket dannede grundlaget for Steamery. 

I mange år har modeindustrien benyttet sig af Steamers, da det både er nemt, sjovt og effektivt. Dog har der endnu ikke været særlig mange muligheder for almindelige forbrugere, at anskaffe sig en effektiv steamer. Indtil nu. 

Så få modeindustriens luksus hjem til dig, med tøjdampere designet i en flot og enkel stil – den er ikke bare effektiv, men samtidig er pæn at have stående. En investering, du ikke vil fortryde. 

Steamery

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)