0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anne Beate design

Der ligger rigtig meget arbejde i en Anne Beate Nisse. Alt er håndarbejde - lige fra de små håndstøbte træsko til det fint syede forklæde og tilbehøret som nissen bærer i hånden. En Anne Beate Nisse er 11 cm høj, og det har den været siden 1963.

Den står fast på sine små zinktræsko og kroppen er bøjelig og formelig i alle retninger. Når man har en Anne Beate Nisse i hånden er man ikke i tvivl om kvaliteten - man mærker og ser med det samme den fine bevikling, den utrolige detaljering og omhu der er lagt i hver nisse.

I dag bliver Anne Beate Nissen produceret i både Ringsted og Hanoi. I Ringsted sidder en stab på 16 hjemmedamer, hvoraf de 4 har arbejdet for Anne Beate Design i snart 50 år.

De 4 er alle over 80 år gamle - ja en af dem er faktisk 94 - men er højt værdsat her i firmaet pga. deres utrolige dygtighed og erfaring.

I Hanoi, Vietnam beskæftiger 17 handicappede kvinder. De fleste af kvinderne er døvstumme, men der er også en del med hofteskader, som er en eftervirkning af Vietnamkrigens kemikalier.

Kvinderne bor på stedet - deres familier har ikke råd til at have dem boende - og Anne Beate Design har i samarbejde med Danida, sørget for at der er ordentlige arbejds- bo- og lønforhold.

Før en Anne Beate Nisse forlader sit hjem her bliver den kontrolleret meget nøje - alle nisser er lidt forskellige, alle har deres egen personlighed - men alle nisser skal opfylde vores høje kvalitetskrav før de rejser ud i verden.

Anne Beate design

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)