0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anne Black

Hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af Anne Blacks smukke design. Anne Black er en dansk keramiker, der står bag masser af fine kollektioner af porcelæn.

Hos Anne Black er fokus i høj grad på godt håndværk. Alle produkterne er håndlavede, og den gode kvalitet kombineret med enkelt dansk design gør, at de er elskede i mange lande verden over.

Hendes passion for at skabe unikke designs i porcelæn stammer fra, da hun studerede gammelt kinesisk porcelæn på designskolen i 1996.

Dette var starten på Anne Blacks karriere, og den dag i dag kombinerer hun skandinavisk design og håndværk med funktionalitet.

I mange år arbejde Anne Black på forskellige keramikværksteder i København, men i 2005 skabte hun sin egen keramikfabrik i Vietnam sammen med Mrs. Hang. Dette samarbejde gjorde, at Anne Black kunne udfolde sin kreativitet samtidig med at blive inspireret og lære af vaskeægte vietnamesisk kultur. 

Siden denne fabrik åbnede i 2005 har den udviklet sig til at være en socialt- og miljømæssigt bæredygtig fabrik med støtte fra hjælpeorganisationen Danida. Der er ansat mere end 50 håndværkere, der hver eneste dag, gør Anne Blacks visioner til virkelighed. 

I 2013 oplevede Anne Black endnu en milepæl i karrieren, da hun åbnede sin egen konceptbutik i København ved navnet; Black. I Black kunne findes et bredt udvalg af high-end mærker inden for mode, møbler og design tilbehør kombineret med sine egen linjer af håndlavet porcelæn. 

Med et produkt for Anne Black er du derfor ikke blot sikret kvalitet, men også historie bag hvert enkelt stykke porcelæn. 

Anne Black

Sorter faldende

1 til 20 ud af 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5