0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ARCHITECTMADE

Shop et bredt udvalg af det tidsløse og kvalitetsrige ARCHITECTMADE på Bahne.dk. ARCHITECTMADE skaber tidløse designikoner, formgivet af nogle af verdens mest anerkendte arkitekter.

ARCHITECTMADE er blandt andet kendt for, at gå på jagt i arkiver, på museer og i arkitekternes skuffer for at finde frem til mesterværker, hvis udtryk og kvalitet kan nedarves gennem generationer.

Alle ARCHITECTMADEs produkter er udført med en arkitekts præcision og en kunstners visionære blik.

Som et vidnesbyrd på elegant simplicitet og raffineret håndværk er ARCHITECTMADEs produkter blevet ikoner, der minder os om, at selv om vi lever i en foranderlig verden, så er kvalitet stadig tidløst.

ARCHITECTMADE ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen, og netop derfor hylder de produkter det holder årti efter årti. For at kunne skabe det, gennemgår alle ARCHITECTSMADEs produkter hele tre faser af kvalitetskontrol. 

ARCHITECTMADE kasserer alle produkter, der har blot den mindste fejl, da kun den højeste præcision og det bedste håndværk er godt nok til deres kunder. ARCHITECTMADEs passion er perfektion. 

ARCHITECTMADEs designs kommer fra hjertet, og hvert eneste produkt er designet med en arkitekts præcision og en personlig vision, der kommer fra hjertet. Denne vision afspejler individuelle værdier, overbevisninger og levemåder af nogle af de største danske arkitekter i vor tid.

ARCHITECTMADE