0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bitz

Shop det populære og trendy stel fra Bitz på Bahne.dk.

Bitz er en moderne serie af bestik, stel, skåle og glas, der er udviklet i tæt samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz.

Bitz byder på robust stentøj i lækre grønne, sorte og grå nuancer, bestik i sort stål og generelt service med et moderne og råt udtryk, der inspirerer til sund mad. 

Bitz serien er desuden prydet med mange strukturer og farver, hvilket er med til at skabe et kontrastfyldt udtryk og derved gøre ethvert måltid til en oplevelse. 

Og netop det at nyde maden, vægtes højt ved Bitz, da netop dét er en af nøglerne til et sundt liv. Derfor er Bitz' tallerkner lavet med et mindre spisefelt end gennemsnitlige tallerkner, hvilket psykologisk har en god effekt på, hvor store portioner der spises. 

Christian Bitz har skabt Bitz brandet med en klar mission om at gøre Danmark sundere. Han mener at sundhed skal smage fantastisk, føles fantastisk og ikke basseres på hokus-pokus-helse og dårlig samvittighed. Kort og godt handler det om, at give danskerne lyst til at leve lidt sundere.

Så spis maden med bestik i tidens hotteste materialer, nyd vinen i små sip af smukke glas og anret maden på rustikke tallerkener, der udfordrer den traditionelle borddækning og samtidig gør det nemt at spise mindre og sundere, da tallerkenerne er designet med en mindre spiseflade.

Bitz